woensdag 1 augustus 2012

Stoer

Wat een weertje vandaag weer, heerlijk de was buiten gehangen, en het is al weer bijna droog. Dadelijk nog even lekker in de tuin zitten.
Vandaag heb ik een kaartje gemaakt met een stempel van Boefje. Ik was in wat oude dozen aan het rommelen en toen kwam ik hem weer tegen. Vind hem zo stoer.
Heb hem ingekleurd met de grijstinten van de flexmarkers en hem daarna met een nesti uitgestanst. Het randje ook weer aangezet met een flexmarker. De papiertjes zijn dan wel weer van Magnolia.Verder heb ik de 2 tandwielen met crackle-paint bewerkt van Tim, zo leuk spul.

Dat was het weer voor vandaag. Ik ga eens kijken of ik de bende van 5 (zie foto) eindelijk in slaap kan krijgen, want ze zijn me daar druk.Groetjes, Yvon
8 opmerkingen:

Jeannette zei

hoi Yvonne, wat een stoer ventje heb je uitgezocht, jammer om te laten liggen hoor, toch goed om af en toe even te kijken wat je allemaal hebt hihi. Leuk papier ook, alles is "gewoon" leuk en gewerkt met de flexmarkers, goed hoor! en wat een schattige poezenbeesten zijn dat, ze zijn wel in voor een spelletje zo te zien, groetjes weer, Jeannette

Yvonne's cardcorner zei

Je kaart is super!! Maar je poesjes hi,hi,hi.. daar ben ik als kattenliefhebster ook helemaal weg van wat, een geweldig leuk foto's.
liefs Yvonne

marion zei

ahhh wat een prachtige katttenfotos. Je kaartje is heel stoer en mooi. Liefs, Marion

Stephanie zei

Lovely card Yvon, that image is adorable & so are the little kittens - so cute!! x

Lillemor zei

Such a nice boycard and sooo pretty kittens! I wish you a nice sunday.
Lillemor

Pinkllilac zei

This is just gorgeous Yvon,love the colours and your design is beautiful.Love the little kitties awe.
Hugs Linda

Alina zei

wat een leuke stempel, Yvon en een leuke kaart ook!

Liza zei

A great card for a boy Yvon, love the image.

Liza x