vrijdag 27 juli 2012

Love

Vandaag weer een kaartje met een Magnolia die is ingekleurd met de flexmarkers. Ik heb haar uitgestanst met een spellbinder en daarna het randje ook bewerkt met een flexmarker.
Omdat ik op het moment geen eigen kamertje voor mijn spulletjes heb en dus de eettafel gebruik (die dus iedere avond opgeruimd dient te worden) weet ik niet meer welk papier ik heb gebruikt. De randjes van het papier heb ik met de distresser bewerkt.

Verder heb ik 2 lintjes tegen elkaar geplakt en in het midden een kralensnoer verwerkt.Met kleurloze gloss gel heb ik het hart bewerkt en met de witte (geprobeerd) stipjes te zetten.

Verder bloemen uit mijn voorraad en een ticket die ik eerst gekreukeld heb.

Ik ga nog even kijken of het nog een beetje uit te houden is in de tuin, maar er staat geen zuchtje wind dus ik ben bang dat het erg warm is. Nog even genieten in ieder geval. 
Iedereen een  heel fijn weekend.

Groetjes, Yvon

6 opmerkingen:

jaimie zei

Hallo Yvon,

Ik weet niet daar, maar hier is het nu pas war goed buiten.

mooi kaartje !

Groetjes, Jaimie

Jeannette zei

gelukkig dat je weer lekker met de kaartjes bezig bent Yvon, ja helaas nog niet vanuit je eigen stekje, maar ik werk altijd in de huiskamer aan de eethoek, heb ik lekker alles bij de hand en ben ook nog "aanwezig" en goed van je dat je de flexmarkers hebt gebruikt, gaat toch hartstikke goed?, succes weer en tot de volgende keer, groetjes, Jeannette

martine zei

Hoi zus, vanuit Oostenrijk een berichtje....leuke kaart joh.
Het gaat weer de goede kant op zo...regelmatig iets plaatsen. Keep on going!!!

Liza zei

Such a cute card and image Yvon, lovely embellishments too.

Liza x

Lillemor zei

What a pretty card you have made with so pretty details! Have a nice day!
Lillemor

Stephanie zei

You always embellish your cards so beautifully :) x