vrijdag 10 augustus 2012

Super Man

Hallo allemaal,

Eindelijk weer weekend, en het wordt ook weer lekker weer.
Vandaag een kaartje gemaakt met Edwin. Een week of 3 geleden weer eens lekker naar Doe@ding geweest met mijn ma en zus en me weer eens lekker uitgeleefd. O.a. deze Edwin gekocht.

                                                      Het papier dat ik heb gebruikt is van Portobello Road (?). Verder heb ik Edwin met de flexmarkers gekleurd en heb ik hem uitgestanst met een nestie, de randjes aangezet met bruine inkt en rondom een paar sterretjes gestempeld.
Op het labeltje heb ik met witte inkt deze tekst gestempeld.


Dat was het weer voor vandaag maar de volgende foto wilde ik jullie niet ontnemen.
Dit is Charlie die heerlijk bij mijn dochter in haar armen ligt te slapen. Dit weekend gaan er 2 naar hun nieuwe baasje Floor, en ik ga ze dus echt wel een klein beetje missen. Charlie en Bella, heel veel plezier bij Floor.


Fijn weekend allemaal en dank jullie wel voor jullie leuke berichtjes. Lees ze altijd met veel plezier.

Groetjes, Yvon

5 opmerkingen:

Jeannette zei

hallo Yvon, je hebt weer lekker inkopen gedaan en je lekker uitgeleefd, heerlijk he?, kun je helemaal blij van worden, heel leuk stempeltje overigens en dat achtergrondpapier is idd van portobello road, en het kleuren met de flexmarkers gaat lekker he?, lief dat poezebeest, ik kan me voorstellen dat je ze gaat missen, groetjes, Jeannette

marion zei

Wat een superlief kaartje en die foto van het katje ahhhh..lief !! Fijn weekend, liefs, Marion

Marlies zei

Een hele mooie vrolijke kaart! Prachtig gemaakt!! Ook een leuke foto van de katje! groetjes, Marlies

Ellen zei

Je bent goed bezig geweest! Erg leuke kaarten vind ik het. Ga zelf deze week ook weer eens proberen het op te pakken, maar of het ook lukt?!
De katjes doen het super, zo gek als een deur en o zo lief! Liggen nu op Daan's kamer te pitten...die vindt ze stiekem ook erg leuk natuurlijk :)

groetjes, Ellen

martine zei

hoi Yvon, leuke kaart...en wanneer gaan we weer???? Nee hoor ,geintje,Arie wordt gek...poes zwaait je wel uit, zie je dat? Een snoepie is het.Trouwens, als ik op je blog kom, doet 'ie een kwaadaardig virus blokkeren...voorheen deed 'ie dat nooit. Weet jij hoe dat komt? Groetjes, je zus