donderdag 30 augustus 2012

Afscheid

Ja, en toen was het dan bijna zover. Vanaf as maandag verhuist mijn werk naar Utrecht en moet ik dus 3 dagen per week 4 uur per dag reizen. Heb er zo geen zin in, maar ja, als we nog leuke dingen willen blijven doen, zoals kaartjes maken, zal er toch geld in het laatje moeten komen.
Vandaag was de dag van het inpakken, en wat een hels karwei is dat. Ben nog niet helemaal klaar dus morgenochtend ook nog maar even werken zodat de verhuizers alles mee kunnen nemen.
Tussen de middag hebben we met z'n allen lekker geluncht bij Hotel New York en hebben we onze chef, die niet meegaat, een kadootje aangeboden. Daar moest natuurlijk een kaartje bij en dat is deze geworden.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik heb een kaartje gemaakt naar een voorbeeld van Jeannette, zie hier de tutorial, Echt een geweldig modelletje.
Het papier is van Maja Design, Vintage Summer Basics, zo ontzettend mooi.Natuurlijk weer een Tilda gebruikt en haar ingekleurd met de flexmarkers. Daarna uitgeknipt en verhoogd opgeplakt. Eronder 2 nestabilities.


Dit is de binnenkant van de kaart. Het labeltje is met een Magnolia stans gemaakt. De kaart wordt gesloten met een lint.
We hebben er allemaal wat ingeschreven en toen kon de kaart bij het kado, een dinerbon voor hem en zijn vrouw.

Morgen de laatste dingetjes inpakken en dan maandag naar Utrecht. Wat zal dat vreemd zijn, heb er bijna 30 jaar gewerkt en nu moet alles ineens zo nodig veranderen.

Dank jullie wel voor jullie bezoekjes en berichtjes. Worden altijd zeer gewaardeerd.
Tot de volgende kaart.

Groetjes, Yvon
 

11 opmerkingen:

martine zei

leuk kaartje hoor, lekker simpel, moet ook wel eens kunnen.En het is misschien een beetje cliché, maar je moet er zelf wat van maken(op je werk dan he).Joh wie weet, wordt het straks toch toch nog wel leuk....Groetjes je zusje

Ellen zei

Wow, wat een mooie kaart is dit! Ziet er echt super uit. Ik hoop dat het helemaal goed gaat komen in Utrecht. Goed boek of leuk hobbyblad mee in de trein, wie weet valt het dan enigszins mee.
Met de katjes gaat het trouwens hartstikke goed. Errug ondeugend zijn ze. Springen al op het aanrecht en in de planten, dus handen vol!

groetjes, Ellen

Jeannette zei

hoi Yvon, dat is wel stevig balen zeg en de banen liggen nu ook niet voor het oprapen, dus weinig keus he? sterkte vanaf maandag met reizen en werken.
Wat je kaartje betreft, ik vind het een schatje, ik heb even gegluurd bij mijn naamgenoot en het is een heel mooie tutorial, groetjes, Jeannette

Patricia Garcia zei

Just Lovely Yvon....This Tilda is too cute!!

Hugs,
Patricia

Janny zei

Inmiddels ben je aan het werk in Utrecht en ik hoop dat je het naar je zin hebt, in Utrecht kan je ook leuk shoppen hoor, je kaart vind ik schitterend en ik kan me zo voorstellen dat je chef er erg blij mee was, liefs Janny

Neltine zei

Hey die Yvon,

Wat een gedoetje zeg zo'n verhuizing en dan al die extra reistijd. Niet leuk en ik hoop dat het allemaal mee zal vallen.

Je kaartje is REUZE en heel leuk modelletje zo. Zelf blijf ik altijd in mijn comfortzone (rechthoekig of vierkant) maar misschien moet ik zoiets toch ook eens gaan proberen:)

Gigagrotegroetjes,
Neltine

Suzan L zei

Hi Yvon, your gate fold card is so darling! I love the design paper that you used! And, Tilda looks so cute sitting in the frame! Have a wonderful week!
Hugs,
Suzan

Inger Harding zei

Thank you for joining my blog Giveaway :)
GOOD LUCK!
♥ Hugs, Inger

Beate zei

Beautiful gate fold card!
Have a great weekend!
Hugs and smiles

anita01 zei

Hai Yvon,

Zit nu dus met een zeer brede glimlach je berichtje te lezen, je bent een smaakvol mens en kan het zo heerlijk vertellen whahahah...heb zo genoten en jullie dus ook ...dan kan het bij mij niet meer stuk hoor, bedankt voor je super reactie hi,hi,...en tot ziens,

Warme groetjes Aniet die jou kaart van top tot de teentjes bewonderd heeft hoor;o)))

Inger Harding zei

Just me again Yvon . .
Your card is gorgeous!!!

♥ Hugs, Inger