vrijdag 11 november 2011

Winter Wishes

Hallo dames,

Heerlijk, weekend, lekker uitslapen, ontbijtje op bed, beetje rommelen in huis en dan heerlijk freubelen. (als ze me de kans geven, haha)

Vandaag een redelijk rustig kaartje gemaakt. Het afdrukje van het huisje had ik nog tussen mijn andere afdrukjes zitten en heb ik gekleurd met de potloden, net als het afdrukje van hAngler stangler. Het papier dat ik heb gebruikt is van Magnolia.Mijn moeder maakt ook graag kaartjes en heeft dus ook een hele voorraad met spullen, dus als we iets kopen dan kopen we allebei iets anders zodat we het van elkaar kunnen lenen. Zij heeft dan ook dit kerstboompje dus die ben ik even bij haar gaan halen. (ze woont vlakbij) Met de sneeuwpen heb ik hier en daar wat sneeuw aangebracht op de boompjes als ook op het dak van het huisje.Verder nog wat glitters, nou, wat, ik liet het potje uit mijn handen vallen zo over de hele kaart. Het meeste heb ik er weer afgekregen maar even was het een echte bling bling kaart.Nou, dat was 'm weer. Ik wens iedereen een heel fijn weekend toe.

8 opmerkingen:

Marianne zei

Yvon wat heb je er een leuk winter tafereeltje van gemaakt. Mooie papier combinatie en leuk afgewerkt met de sneeuw en bling.
Groetjes Marianne

Marjolein zei

Leuk weer je kaartje. Die achtergrondstemeple van het huisje is ook echt leuk, maakt toch wel het plaatje.

Groetjes,
Marjolein

Neltine zei

Wat leuk dat jullie zo saampjes kaarten maken en dingen van elkaar kunnen lenen. Ideaal! Mijn dochters zijn ook flink aan de knutsel, dus wij ruilen ook heel wat af onderling.

Je kaartje is erg leuk geworden, helemaal mijn stijl.

Groetjes,
Neltine

Ellen zei

Helemaal leuk zo met deze achtergrond en de bomen. Echt hartstikke goed gelukt!
Je hebt inmiddels vast genoten van je ontbijtje op bed. Geniet van het weekeinde!

groetjes, Ellen

Patricia Garcia zei

Hello Yvon, love this cute Hanglar image. The glitter adds the perfect touch!

Hugs,
Patricia

Marlies zei

Een super mooie kaart Yvonne! Ik vind blauw en bruin altijd een mooie combinatie en ook tafereeltjes vind ik super leuk dus ik vind je kaart super gelaagd!
groetjes, Marlies

Jeannette zei

hoi Yvon, wat een schattig kaartje weer en wat gaaf dat je moeder ook kaartjes maakt, lijkt me gezellig om dat zo samen te kunnen doen, gezellig weekend en tot de volgend ekeer maar weer, Jeannette

Elise zei

Wat is dit een prachtig wintertafereeltje...erg leuk gedaan...
Groetjes Elise