zondag 17 juli 2011

Rosie en Felix

Hallo allemaal,

Wat een weer toch hé. Als je een thuisblijver bent, zoals ik, dan baal je toch wel een beetje van dit weer. Maar..... het heeft ook zijn voordelen, lekker knutselen.

Ik heb een kaartje gemaakt met 1 van de digi's die ik bij Sylvia heb gewonnen en meiden, wat zijn die leuk om te kleuren zeg. Waar ik wel moeite mee heb (had) is dat het plaatje zo mooi is dat je er volgens mij juist heel rustig papier bij moet gebruiken. Ben benieuwd naar jullie mening.Ik heb het papier van Magnolia gebruikt en een randje geponst met mijn nieuwe randpons op een stukje cardstock. Verder een taartrondje achter het afdrukje geplakt dat ik overigens weer met mijn potloden heb ingekleurd.Wat een schatje is die Felix toch. Ik heb nog wat stickels aangebracht op de bloemetjes en op Rosie's jurk. De vlinder is van Marianne Design.
Ik ben echt heel benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden en wacht met spanning jullie berichtjes af. Vind ze altijd zo leuk om te lezen.

Gisteren hebben we mijn verjaardag nog even gevierd, alleen met mijn ouders, zussen en zwager, wij hebben echt een ienie minie familie.
Van mijn zussen en zwager kreeg ik een scor-pal, die stond al lang op mijn verlanglijstje, en daar ben ik super blij mee. Van mijn ouders kreeg ik de hartjes creatables van Marianne Design, een stempel van Nellie Snellen, Flying Frog, charms, 2 hartjes doosjes om te beplakken en een Alfabet Clear stempelset van Kars. Ben dus helemaal in de wolken.

Ik ga er nu een eind aan breien en nog even gezellig bij jullie allemaal langs. Tot de volgende kaart.

9 opmerkingen:

Yvonne's cardcorner zei

Yvon, wat een lieve kaart en zo mooi gekleurd.
groetjes Yvonne

Janny zei

Wat een lief kaartje heb je gemaakt, mooi hoor.
gr Janny

Fleur zei

This is so pretty, HUGZ Fleur xXx

Marjolein zei

Wat een lieverdje zeg, die digi. En dat papier past er dan inderdaad prima bij.

Groetjes,
Marjolein

jaimie zei

Hallo Yvon,

Lief kaartje!

Leuke spullen heb je gekregen en de scor-pal, k heb hem nu ook en heb hem al veel gebruikt .

groetjes, Jaimie

Marlies zei

een super leuke kaart met een super leuke digi! Heel mooi geheel!
groetjes, Marlies

Chelsea zei

Hi Yvon, this stamped image is adorable! Your coloring is so pretty and love the glitters on the flowers.

Hugs and Love.

Sylvia Zet zei

Beautiful Yvon! :) I love your colours combo and papers you used. Great idea with placing the bottom of the image outside the circle shape - looks wonderful!

Patricia Garcia zei

Rosie and Felix are too cute!! Love the doily and the soft colors!!

Hugs,
Patricia