zaterdag 30 april 2011

Zo, weer een kaartje af

Hallo allemaal,

Ook zo heerlijk van het weer aan het genieten? Zalig toch?
Zoals een aantal van jullie weten had ik een candy gewonnen bij Michelle en dat waren de nieuwste kleuren van de Copics. Nu heb ik helemaal geen ervaring met Copics dus ik heb eerst flink zitten oefenen (lees: klooien) want dat valt nog niet mee hoor. Inmiddels heb ik dus een aantal afdrukjes gekleurd en nu "durf" ik er ook wel een kaartje mee te laten zien.

Het afdrukje van Magnolia is dus ingekleurd met Copics. Ook heb ik een schaduw om Tilda heen gemaakt maar ik zie nu dat dat op de foto niet helemaal te zien is. Volgende keer dus wat donkerder maken.
Verder heb ik het geweldige papier gebruikt van Maja Design, wat is dat toch prachtig.Ik heb haar uitgestanst met een Nestabilitie en het randje ook met een Copic bewerkt.
Verder een lintje en wat bloemetjes gebruikt. De bloemen heb ik met Glimmer Mist bewerkt, maar ook dat is niet echt te zien op de foto. Verder nog wat stickels verwerkt in haar jurk en de bloem in haar haar.Zo voor een eerste keer vind ik het er zelf redelijk uitzien. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Ik wil met dit kaartje meedoen met de challenge bij scrap-cards challengeblog waar de challenge is: paars en lila. Doen jullie mee?

Nou, ik ga mijn bedje maar eens opzoeken. Dank jullie wel voor al jullie lieve berichtjes en tot de volgende keer.

5 opmerkingen:

jaimie zei

Hallo Yvon,

prachtige kaart !

groetjes, Jaimie

Neline zei

Ik vind het prachtig geworden, en dat voor een eerste keer! Super gedaan hoor;)
groetjes
Neline

Suze zei

Wat een prachtige kaart Yvon en dan nog wel voor het eerst in gekleurd met copics super gedaan.
Bedankt voor het mee doen aan de challenge bij SCCB.

Lieve groetjes Suze

Marlies zei

Wat een prachtige kaart heb je gemaakt, super mooi papier is dit toch, ik vind het ook zonde om te snijden of te verbergen onder van alles.
Geweldig gekleurd ook!!
groetjes, Marlies

Татьяна А. zei

Beautiful card, color amazing!!!