donderdag 17 februari 2011

Spring

Eindelijk begint dan mijn kuurtje een beetje te werken. Het hoesten is een stuk minder geworden gelukkig maar mijn hoofd....... heel mijn rechterkant zit nog dicht, en dan bedoel ik vooral mijn oor. En dat is balen, het blijft ook maar steken.
Maar goed, genoeg over mij. Ik had vandaag eindelijk weer een beetje zin om te freubelen en dat heb ik dus maar gedaan.

Door het lekker weer buiten heb ik een beetje een voorjaarskaartje gemaakt.
Het papier is volgens mij van Tilda en ik heb de randjes gedistressed met mijn distresser.
Het afdrukje is een wat oudere magnolia en heb ik weer gekleurd met mijn Derwents, verder hier en daar een stickeltje aangebracht.Ik ben nog steeds bezig om er achter te komen hoe mijn fototoestel werkt, ik krijg de kleuren maar niet goed. Het papier is heel mooi zacht blauw en het groen is lekker groen. Maar goed...
Ik heb met stickels van Tim Holtz het randje onder het afdrukje aangezet maar daar zit best een groot gat in dus moet ik de volgende keer wat beter opletten.
Strikje en bloemetjes erop en toen vond ik hem wel mooi zo.Ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden, vind het altijd erg leuk om jullie reacties te lezen.
Bedankt voor jullie bezoekje en tot de volgende keer.

4 opmerkingen:

Angelique zei

ik vind het een schitterende kaart! prachtig hoe je dat hebt gedaan! beterschap hoor, vervelend zeg als je zo'n last hebt van je oor!!

Marjolein zei

Hoi Yvon,

Wat een schatje. Heerlijk die voorjaarskleuren ook, krijg echt zin in een beetje zon. Mooi hoe de bloemen ook echt bij het papier passen.

Groetjes en beterschap,
Marjolein

Neline zei

Prachtig voorjaarskaartje heb je gemaakt!
Super mooi papier en het stempeltje blijft een schatje.
Goed om te lezen dat je al iets opknapt. Doe maar rustig aan hoor;)
groetjes
Neline

Ellen zei

Hij is weer leueuk! Ben vooral weg van de stempel. Ga je mailidee nog uitproberen, had ik volgens mij wel al bekeken, maar wie weet niet goed genoeg. Je hoort het weer. Ziek maar goed uit en wie weet tot volgende week een keer!

groetjes, Ellen