zaterdag 13 november 2010

Seasons Tweetings

Goedenavond allemaal,

Ik heb afgelopen week dit kaartje in elkaar geknutseld maar iedere keer als ik een foto wilde maken was het buiten al weer te donker en werden de foto's niet mooi. Vandaag is het dus eindelijk gelukt.

Het afdrukje heb ik van een vriendin gekregen, weet niet waar het van is, en heb ik ingekleurd met mijn Derwent potlood nummer 630, dan krijg je een sepia effect. Ik zag dit op het blog van alles met en over kleuren met Derwents en vind het erg mooi. Als ik het haal wil ik dit kaartje nog mee laten doen met de challenge.
Het papier is van Graphic 45, verder heb ik een "gebaks"onderzettertje gebruikt en een stukje cardstock met de Martha Stewart punch bewerkt. Achteraf denk ik dat ik teveel bloemen heb gebruikt, maar anders vond ik de kaart toch nog wel kaal.Hieronder is nog eens het sepia-effect goed te zien.Ben heel benieuwd wat jullie hiervan vinden. Allemaal nog een heel fijn weekend en tot de volgende keer.

3 opmerkingen:

Marjolein zei

He Yvon,

Dat sepia-effect is idd erg mooi. Leuk stempeltje ook.

Groeten,
Marjolein

Het zonnetje in huis zei

Hallo Yvon,

Héél leuk zo in één kleur, dat het een sepia-effect krijgt!

Groetjes, jaimie

Angelique zei

jee wta heb je dat schitterend gemaakt zeg! Dit was geen challenge hoor maar gewoon een itdaging tussendoor. Je hebt het super gekleurd!!