zondag 7 november 2010

Christmas Sparkle

Hallo allemaal, heerlijk knutselweekend geweest, vinden jullie niet.
Ik heb gisteren samen met mijn moeder, zus en dochter heerlijk de hele middag zitten knutselen. Moeder en zuslief hadden 3 kaartjes af en ik...... geen één. Wat ik in mijn hoofd had kreeg ik helaas niet uit mijn vingers. Het was in iedergeval een gezellige middag, heerlijk zitten kletsen.
Vanmiddag ben ik weer gaan zitten en toen had ik binnen no-time ook 3 kaartjes af. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.
Hier is het eerste kaartje dat ik heb gemaakt. De rest volgt morgen.

Het papier is van Magnolia en het afdrukje natuurlijk ook. Uiteraard weer ingekleurd met mijn Derwent potloden. Ik heb het afdrukje daarna uitgestanst met een nestie en daarna van colorcore nog eentje maar dan een maatje groter en die langs de randjes geschuurt.
Het stempeltje is uit de colectie van moeders en heb ik met vintage photo oud gemaakt. De bloemetjes zijn van een stans van mijn zus en heb ik ook oud gemaakt.Ik heb nog wat stickels op de vleugeltjes gedaan en op het hartje. En voor het eerst heb ik een schaduw gemaakt op het afdrukje heen. Vond het nog een beetje eng dus durfde nog niet te veel te doen.Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Welterusten allemaal en tot de volgende keer.

3 opmerkingen:

angelique zei

Prachtig is je kaart yvon! leuk om er een schaduw bij te kleuren! Mag je de volgende keer best meer doen hoor, ziet er super uit!!

jaimie zei

Hallo Yvon,

leuke kaart!

Groetjes, Jaimie

Liza zei

Gorgeous work Yvon, such a cute image.

Liza x