woensdag 4 augustus 2010

40 jaar trouwe dienst

Ik heb vandaag een kaartje gemaakt voor een collega van mijn man die al 40 jaar bij de zaak is. Wat een tijd zeg. Hij heeft zelf het afdrukje uitgezocht en verder mij de vrije hand gelaten. Maar wat is dat moeilijk. Ik ken die collega alleen maar van horen zeggen, heb dus geen flauw idee waar ze van houdt of wat ze leuk vindt. Het afdrukje had ik vrij snel ingekleurd en het papier had ik gauw te pakken. Maar dan........ ik heb de kaart maar een beetje simpel gehouden en vindt hem zelf best gelukt. Als je een beginnende kaartenmaakster bent heb je nog niet zoveel spulletjes en als je dan op jullie blogs kijkt dan denk je...... wauw, dat wil ik ook. Dus we blijven gewoon doorsparen en af en toe mooie dingen kopen.
Hieronder nog een plaatje van dichtbij zodat je kan zien dat ik de bloemen met stickels heb bewerkt. Bedankt weer voor jullie bezoekje en tot de volgende keer.2 opmerkingen:

susie zei

Dit is weer knap gedaan Yvon !

Groetjes Susie

jaimie zei

Hallo Yvon,

Wat een mooie kaart heb je ervan gemaakt en meid zoveel spullen hebben wij (ik en mijn mama (susie van hierboven, hihi) ook nog niet hoor en ik vrees ook al heb je veel, je nooit dat éne gaat hebben dat je wilt ,hihi, denk dat elke kaartmaakster wel zegt, ik heb geen spullen, alhoewel voor een ander de kast er uitpuilt,LOL, denk je niet,!

Groetjes, jaimie