zondag 6 januari 2013

Komt dat zien.

Hallo allemaal,

Zo, heb vandaag heerlijk zitten kleuren. Allemaal vrolijke plaatjes met pastelkleurtjes, heerlijk voor het voorjaar. Hoop dat ik deze week nog aan kaartjes maken toekom.
Gisteren hebben we een nieuwe laptop gekocht en printer waar ik al weer een paar uurtjes zoet mee ben, met het installeren. Gaat niet helemaal zoals ik wil. Draadloze muis heeft er geen zin in en m'n e-mail wil ook niet lukken. Ben dus nog wel even bezig.

Ik wilde jullie wel even laten weten dat Nicole een nieuw blog heeft aangemaakt waarop zij workshops zal gaan geven. http://onlineworkshopsbynicole.blogspot.nl tegen een kleine vergoeding.
Ik zou het blog zeker eens bezoeken, is zeer de moeite waard.
Hieronder een foto van  1 van de workshops.

 
Ik ga nog even met de laptop spelen en wens jullie nog een fijne zondag toe.
 
 
Lieve groetjes, Yvon
 
  

5 opmerkingen:

Jeannette zei

hoi Yvon, je maakt me wel benieuwd hoor, natuurlijk wil ik het zien haha, ik had zoiets gelezen op het blog van Nicole maar ben vooralsnog zelf toch maar een beetje aan het oefenen. Leuke nieuwe speeltjes hebben jullie, maarja het moet wel werken he? en voordat het zover is...., maar het zal best goed komen. Ik ben benieuwd naar je werkstukje, die gaan we binnenkort vast eens zien, groetjes en succes met de apparaten, Jeannette

Janny zei

Wat knap van jou dat jevdat zelf kan het installeren van de laptop, ik ben wat computer en laptop betreft a technisch, ben benieuwd naar het resultaat liefs Janny

Amy zei

I hope you get your new laptop and printer working perfectly for you, Yvonne!

marja zei

Dat ziet er al prachtig uit!
Via via kwam ik op je blog, wat een schitterende creaties maak je, ik ben gelijk volger van je geworden!

Lieve groetjes Marja.

Inger zei

Ohhh she looks so sweeet and adorable!! :)
Have a nice weekend.

♥ Hugs, Inger