zaterdag 22 december 2012

Laatste Kerstkaarten

Hallo allemaal,

Jeetje, wat een weer zeg, daar wordt ik niet echt blij van. Hou namelijk helemaal niet van de regen, maar goed, we hebben het niet voor het zeggen. Hoop dat het nog wel beter wordt, heb nml. eindelijk weer eens vrij met de kerst en oud en nieuw, heerlijk genieten wordt dat.

Ik heb vorig weekend mijn kerstkaarten afgemaakt, en wat moest ik er nog veel zeg. Voortaan echt proberen om in ieder geval iedere maand 2 stuks te maken.

Ik had nog een aantal houten sterren liggen en vond het wel leuk om die eens te pimpen. Natuurlijk weer met afdrukjes van Magnolia en verder wat bloemetjes en tekstjes.
De foto's die ik had genomen waren echt behoorlijk slecht zag ik later dus ik heb er maar een collage van gemaakt zodat jullie toch een beetje een idee hebben van hoe ze eruit zien.en
 

 Nu ik de foto's zo zie, schrik ik wel maar helaas, ik kan even niet beter aanbieden.
 
Ik ga nog gauw eventjes bij jullie allemaal langs en dan mijn bedje in. Heerlijk de regen op het slaapkamerraam horen tikken. Dat vind ik dan weer wel leuk.
 
Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en vooral een gezond en creatief 2013.
 
Groetjes, Yvon

 

9 opmerkingen:

jaimie zei

Hallo Yvon,

Mooie kaarten en ja dit weer trekt op niks hé, dat is geen witte, maar een natte kerst :-(

Groetjes, Jaimie

Antoinette Voorn zei

Gave kerstkaarten Yvon, en veel goeds toegewenst in het nieuwejaar!

gr Antoinette

anita01 zei

Heb toch je sterren bewonderd hoor, vind ze geweldig leuk en ze zullen vast een sfeervol plekje maken bij de mensen thuis....

Trustie slaap lekker en ik duik ook mijn mandje in, regen jakkes maar misschien met kerst droog, wie weet...wit zit er dit keer niet in helaas.

Sfeervolle dagen en een heerlijk 2013,

Anita

Jeannette zei

hoi Yvon, wat fijn voor je dat je nu even een aantal vrije dagen hebt, het jaar is al roerig genoeg geweest he? dus even rust komt goed uit denk ik, voor jou en je familie hele fijne dagen gewenst en gezondheid en natuurlijk ook nog een beetje creativiteit voor het nieuwe jaar. Je kaartjes etc. zien er leuk uit, heb je toch weer veel werk verzet zo op het laatste moment en de kwaliteit van de foto's, nouja, we kunnen het toch echt wel zien hoor, groetjes en tot de volgende keer, Jeannette

Marlies zei

Wat een mooie creaties heb je gemaakt! Fijne Kerstdagen, Liefs, Marlies

Ellen zei

Nou, je hebt toch goed je best gedaan hoor met de kerstkaarten/sterren. De onze hangt te pronken aan de deur, het is een leukerdje.
Geniet van je vrije dagen!

groetjes, Ellen

Amy zei

Wonderful cards Yvon! They're so cute! I wish you and your family a very Merry Christmas and a wonderful New Year!

Floor zei

Hoezo niets beters? Ze zijn hartstikke mooi hoor! Het sterretje dat je naar ons hebt gestuurd was ook weer heel leuk. Met de katten gaat het trouwens weer heel goed, Charlie is weer helemaal beter :D

-Floor (Jaja, ik heb eindelijk ook een blog :D)

Patricia Garcia zei

Wow Yvon these cards are beautiful, love all the images you used!Take care!

Hugs,
Patricia