zaterdag 12 november 2011

Winter scene

En ja hoor, daar ben ik weer met een kerstkaartje. Ik begin zo langzamerhand het einde te zien, maar ik vind ze zo leuk om te maken dat ik nog maar even doorga. Dat scheelt volgend jaar weer.
Jammer dat de foto's weer niet helemaal goed van kleur zijn maar het papier van Magnolia is in het eggie wat donkerder.Tilda weer lekker met de potloden ingekleurd en ik heb haar verhoogd opgeplakt op de sneeuwcirkel, die ik heb bewerkt met de perlenpen, waar natuurlijk af en toe weer teveel tegelijk uitkwam.
Daarachter weer een stukje wondgaas, van een ander merk want dit is wat dikker.Verder weer een paar bloemetjes en pareltjes erop geplakt alsmede wat stickels op de ballen van de muts en haar sokken.
Ik hoop morgen nog heerlijk wat te kunnen freubelen zodat dat mijn gedachte een beetje afwendt van wat er maandag staat te gebeuren. Moet namenlijk gaan solliciteren op mijn eigen functie. Vreselijk, doe dit werk al 27 jaar, en nu moet er ineens gecentraliseerd worden en wordt mijn werk naar Utrecht verplaatst. Werk nu in Rotterdam en dat is vanaf Maassluis nog te doen maar Utrecht...... liever niet. Jullie horen nog wel hoe het is afgelopen.
Geniet nog allemaal lekker van de zondag en tot de volgende kaart.

17 opmerkingen:

Marianne zei

Oh Yvon, wat spannend. En wat dubbel. Eigenlijk wil je niet naar Utrecht, wat ik snap vanuit Maassluis. En ook een beetje raar, dat je nu moet solliciteren op een functie die je 27 jaar doet. Dus wil je nu eigenlijk wel of niet aangenomen worden?? Moeilijk, moeilijk. Gelukkig kun je in je kaartjes afleiding vinden. En deze is weer een super beauty geworden.
Heel leuk die ijsster cirkel achter je afdrukje.
Succes maandag.
Groetjes Marianne

jaimie zei

Hallo Yvon,

Prachtige kaart !!

Amai meid, succes maandag, wat raar ineens en wat erg voor jullie geizn, brnegt stress en spanning waar er geen zou moeten zijn hé, bah toch ! Sterkte !

groetjes, Jaimie

Ellen zei

Allereerst: wat een leuke kaart weer, vooral de stempel met de achtergrond is top!
Meid, ik zal voor je duimen morgen. Het mooiste zou zijn als je gewoon aangenomen wordt op (nota bene!) je eigen baan, dan is in ieder geval de beslissing aan jezelf om al dan niet naar Utrecht te gaan. Raar blijft het wel....
Zet 'm op en geniet in ieder geval wel van deze heerlijke zondag!

groetjes, Ellen

Marlies zei

Een super mooie kaart, heel chique! Heel mooi met alle parels. Succes met je sollicitatie, of niet, het is maar hoe je het bekijkt. Lijkt me vreselijk om te moeten solliciteren naar je eigen functie en als je dan wordt aangenomen naar een andere filiaal moet, erg dubbel.
groetjes, Marlies

Janny zei

Wat een lief kaartje is dit weer zeg,hele lieve kleurtjes, ik wens je heel veel sterkte morgen, liefs Janny

Yvonne's cardcorner zei

Hoi Yvon,
Alweer zo'n mooie kaart, je gaat lekker hoor!
Hoop voor je dat het allemaal goed gaat komen!
groetjes Yvonne

Jeannette zei

wat een leuk kaartje weer Yvon en dat wondgaas, wat een idee, je moet er maar opkomen, super hoor, groetjes, Jeannette

Tinie zei

Een plaatje!!! Wat een prachtig geheel, met super leuke kleuren en details!!

Groetjes Tinie

Jopie zei

Wat een gedoe zeg om op je eigen baan te moeten solliciteren nou ik wens je veel sterkte maar je kaartje is erg mooi geworden en wat een leuke achtergrond achter Tilda.
groetjes jopie

Liza zei

A fabulous card Yvon, I love the snow circle background stamp you have used.

Liza x

Amy zei

Such a pretty winter card, love the light blue and cream color combo! The pearl dots are a fantastic finishing touch! Fabulous Christmas card!

Dena zei

Yvon! LOVE your pretty card! That string of beads is such a gorgeous look!!!
Hugs, Dena

Pinkllilac zei

Love your card Yvon, all the details are so fabulous, so beautifully coloured.
Hugs Linda

Stephanie zei

This is a very beautiful Christmas card Yvonne :) xxx

Janiel/ janny zei

Hello Yvon, Love your winter card dear!! BEAUTIFUL!!!

I would love you send a card to your daughter if you stop by my blog and get my email from my sidebar and send me the address. The only thing is I know it won't make it there in time for her birthday.
hugs, Janiel

Kiki zei

Awwww, Yvon, this is simply fantastic! Love the soft colours and the arragnement of every little detail.

Hugs, Kiki

Jolanda zei

prachtige kaartjes hier op je blog! ben dan ook volger geworden...tot blogs!
grtz Jolanda