zondag 6 november 2011

Happy Holidays

Oh, oh, wat had ik vandaag een heerlijk productief dagje. Heb zowaar 3 kaartjes kunnen maken en vandaag wil ik er graag eentje aan jullie laten zien.
Ik ben begonnen met een witte kaart en daarop het mooie papier van Maja Designs, volgens mij Vintage Christmas (het randje is er alweer afgeknipt). Daarop heb ik van hetzelfde papier, maar dan van de andere kant, een vierkant uitgesneden en daar 2 hoeken vanaf gehaald en ook weer opgeplakt.Dit keer heb ik Edwin gebruikt en ik heb hem ingekleurd met de Derwentpotloden, uitgestanst met een ronde nestabilitie en daarachter een stukje gaas geplakt. Alle randen zijn trouwens met Vintage photo aangezet.Ook heb ik er nog een mooie gardenia op geplakt. Verder had ik nog een label liggen, die had aan een jas gezeten van mijn zoon, en die heb ik bewerkt met crackle paint, picked fenche, en daarna de tekst erop gestempeld. Met de perlenpen nog wat stipjes gezet, iets te groot naar mijn zin.Ben weer heel benieuwd hoe jullie mijn kaartje vinden. Dank jullie wel voor alle lieve berichtjes en welteruste voor straks.

7 opmerkingen:

Yvonne's cardcorner zei

Super mooi gedaan! Ben benieuwd naar je andere kaartjes!
groetjes Yvonne

Marianne zei

Nou je hebt er een heel werk van gemaakt. En met een heel mooi resultaat.
Het papier is inderdaad heel mooi.
En ik zie bij jou ook al wondgaas. Zouden ze zich in de fabriek onderhand niet afvragen wat er aan de hand is in Nederland. Zoveel wonden. Haha.
Maar het staat geweldig.
Groetjes Marianne

Jeannette zei

Hoi Yvon, wat zijn ze weer mooi je nieuwe kaartjes, ja en het weer hielp wel mee he? om lekker aan de slag te gaan en dat cracle ziet er gaaf uit, groetjes, Jeannette

Amy zei

Your card is beautiful Yvon, love the colors! Fab use of the gauze and I love the sentiment tag, very cool looking!

jaimie zei

Hallo Yvon,

Inderdaad drie kaarten op één dag, dat is goed bezig geweest :-)

Deze is wel al heel mooi , dus ik wacht in spanning de volgende creaties af :-)

Groetjes, Jaimie

Neline zei

Prachtig, wat een mooi en leuk kaartje!
Ik ben benieuwd naar je andere kaarten;)
groetjes
Neline

Ellen zei

Hij is leuk!! De label ziet er ook gaaf uit: goed idee om zo'n label te gebruiken.

groetjes, Ellen