zondag 9 oktober 2011

Hallo dames,

Zo, vandaag was het weer zalig knutsel weer en daar heb ik even lekker gebruik van gemaakt. Ik heb een kaartje met één van de gewonnen digi's van Sylvia Zet gemaakt. Wat een super prachtige stempels zijn dat toch en zo leuk om in te kleuren. Dat laatste heb ik gedaan met de Derwent potloden. Deze mooie heet Winter Fairy en kun je hier verkrijgen.

Ik heb haar uitgestanst met een ronde nestabilitie en heb aan de achterkant een roze kantje geplakt. Het papiertje is van Magnolia (toch??) en ik heb er een hartjes doily opgeplakt. Verder nog 2 blommetjes uit mijn voorraad.

Hier en daar nog wat stickels aangebracht en op de besjes heb ik kleine plaksteentjes geplakt. Ik vind het zelf een plaatje geworden. (Mag je dat van je eigen creatie zeggen?? haha)

Zoals een aantal van jullie misschien nog weten heb ik bij Jacque een candy gewonnen en die wilde ik toch even laten zien. Het pakje kwam gisteren binnen en was zo mooi ingepakt, met van dat soort vliegerpapier met roosjes. Verder zat er in het tasje een hele leuke stempel van Tilda, blommetjes van Magnolia, plaksteentjes en wat lekkers voor onder de douche. Ook had ze er nog twee bosjes roosjes bij gedaan, zooo mooi en een lief briefje erbij. Ik was natuurlijk weer helemaal in de wolken. Jacque thank you so much, you're the best!!Zo, dat was het weer voor vandaag. Dank jullie wel voor al jullie lieve berichtjes, dat doet me iedere keer weer zo goed.12 opmerkingen:

Fleur zei

A gorgeous card Yvon.
Hugz Fleur xXx

Ellen zei

Mag je best zeggen hoor van je eigen creatie, dat het een plaatje is geworden! Hij is dan ook erg leuk. De stempel is super en is erg mooi gekleurd en aangekleed.
Ik had 't gezien bij Jacque dat je met je neus in de boter was/bent gevallen. Gave spulletjes; veel plezier ermee!

groetjes, Ellen

Marianne zei

Oh wat een mooie spulletjes heb je gewonnen! Gefeliciteerd hoor. Prachtige rozen zijn het. Je kaart is een beauty geworden, en dat mag je best ook zelf zeggen. Soms vallen alle stukjes gewoon zo lekker in elkaar dat je er een goed gevoel bij hebt. Dat is toch heerlijk.
Je afdrukje is heel mooi gekleurd en hoe je de besjes hebt gedaan vind ik schitterend.
Groetjes Marianne

Amy zei

This is so soft and pretty Yvon, love how you've colored her! Beautiful card!

Neline zei

Je kaart is prachtig geworden! Mooi van kleur en supers ingekleurd.
Veel plezier met je spulletjes, het ziet er gaaf uit.
groetjes
Neline

Marlies zei

Een hele mooie kaart in een mooi kleur en met een schattige stempel. Heel leuk gedaan met de besjes. Wat heb je ook een leuke candy gewonnen, veel plezier ermee!
groetjes, Marlies

Malin/Majamelon zei

What a cute card! =D

Hugs
Malin

Marjolein zei

Wat een leukerd weer! En die candy's van jacque zijn inderdaad super, ik heb er ook al eens één gewonnen.

Groetjes, Marjolein

Yvonne's cardcorner zei

Echt een heel lief en mooi kaartje Yvon.
groetjes Yvonne

Liz's creative corner zei

Wow hun gorgeous card, love the image and soft colouring, congrats on your candy win it looks fab, hugs Liz xx

Inger zei

Wowww this is so beautiful Yvon!!!
That image is super sweet and so pretty coloured!!

♥ Hugs, Inger

inge zei

Gefeliciteerd met deze prachtige candy, en je kaartje ziet er superlief uit.

Groetjes Inge