zondag 19 december 2010

Kort berichtje

Hallo allemaal,

Even een kort berichtje van mij. Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben is mijn creativiteit op dit moment erg ver te zoeken, er komt gewoon echt niets uit mijn handen. Ik baal hier ontzettend van want ik wil zo graag. Al die leuke dingen die ik iedere dag op jullie blogs tegenkom, dat wil ik ook. Heb vandaag geprobeerd wat te kleuren maar zelfs dat lukte niet.
Ik leg me er gewoon maar even bij neer geloof ik en dan komt het vanzelf wel weer.
Ik geniet in ieder geval wel iedere dag van al de dingen die jullie maken.

Tot de volgende keer.

4 opmerkingen:

jaimie zei

Hallo Yvon,

oh sorry voor je, is altijd zo erg hé, als je het zelf wel wilt, maar het niet wil lukken, misschien is het dan maar beter om de boel even de boel te laten en tot rust te komen en hopelijk komt het dan snel terug , misschien in stapjes, ik denk dat we allemaal wel zo een periode hebben en geef toe dit is een rare periode van het jaar ook hé.

Ik wens u in elk geval via uw blogje al fijne feestdagen en ik zal je voor in 2011 een pakje knustselenergie wensen :-)

Groetjes, Jaimie

angelique zei

Ik herken dat wel hoor, is me ook al vaak overkomen dat het even niet gaat zoals je zou willen.... Goed op blogs blijven kijken hihi, dan doe je vanzelf wel weer wat inspiratie op;) Succes hoor en niet te lang wachten;)

Ellen zei

Niet getreurd! Komt vast door een overkill aan kerstkaarten en inspiratie van andere blogs. Te veel om er zelf mee aan de gang te kunnen. Ik heb zelf gisteren ook weer urenlang met wat papier gezeten: dan weer zus en dan weer zo: om gek van te worden. Laat het lekker ff rusten, geniet van de komende feestdagen en je zult zien dat je dan echt weer de mooiste kaarten in elkaar zet.
groetjes, Ellen

Nicole Verkooijen zei

Hey Yvon

Maak je niet druk, ik denk dat we daar allemaal wel eens last van hebben ;-)

Groetjes Nicole