zondag 11 december 2016

Kerst

 Hallo allemaal,

Hier is mijn bijdrage voor de challenge op ons blog van The Sketchy Challenges en ik hoop natuurlijk dat jullie allemaal weer meedoen. Het thema is KERST, dus moet je nog een paar kaarten maken doe dan gezellig mee met onze challenge.

Het was even een geklieder maar......dan heb je ook wat. Heb een explosion-box of pop-up box gemaakt en wat is dat leuk om te doen zeg.
Heb hem gemaakt uit kraft karton en het designpapier is van Maja Design; Vintage Winter en Little Yellow Bicycle: Reindeer Crossing. Ik heb alle randjes bewerkt met Distress Inkt van Tim Holtz: Vintage Photo.
Ik heb een aantal mini Tildaatjes en deze heb ik ingekleurd met de Derwent potloden en daarna voorzichtig uitgeknipt en op de randjes geplakt. 
Nog een mooie poinsenetta (schrijf je dat zo??) van Marianne Design en volgens mij zijn de boompjes ook van haar.

Hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren en kom vooral op ons blog kijken voor alle mooie projecten van mijn teamies.

Dank je wel weer voor jullie bezoek en tot de volgende keer weer.

Lieve groetjes, Yvon1 opmerking:

Kirsty-Anne Duckworth zei

Hi just love all the details looked like so much fun to make !!! Wishing you and your family a wonderful Christmas & A Happy 2017 !!! Thanks for being part of the team ;0)