zondag 28 oktober 2012

Merry Xmass

Zo, wat een heerlijk knutselweer was het vandaag. Ik heb daar dan ook gretig gebruik van gemaakt en het voor elkaar gekregen om 2 tags en 3 kaarten te kunnen maken. En nu maar hopen dat ik in deze flow blijf.

Als eerste laat ik jullie één van de tags zien.
Ik had een tijdje geleden een houten tag gekocht bij Doe@ding en die heb ik als mal gebruikt, uitgeknipt uit kraftpapier. Daarna heb ik papier van Magnolia gebruikt en dat iets kleiner geknipt dan de tag.
                  '

Ik heb het uiltje, dat ik laatst bij Creafine had gekocht, 3x op kraft gestempeld en daarna met Derwentpotloden ingekleurd. Moet daar echt nog heel goed op oefenen hoor, vind het nog best moeilijk. Daarna met een ronde pons uitgeponst en op een gaasje geplakt.

Verder heb ik er een lintje opgeplakt en natuurlijk wat blommekes. Ook de letterstans van Tim Holtz gebruikt, erug leuk.

 
Ook heb ik nog wat sterretjes gestempeld met versafine en daarover heen glitter embossing, met de heattool bewerkt maar ik vind het een beetje tegenvallen. Je ziet het niet echt.
 
 Ik wil met deze tag meedoen met de challenge bij http://allesmetenoverkleurenmetderwents.blogspot.nl/
 
Welterusten voor straks allemaal en tot de volgende keer maar weer.
 
Groetjes, Yvon

11 opmerkingen:

marion zei

Wauw Yvon, geweldig mooi !! Ik vind e sterretjes schitterend gelukt ! Ik zie dat je ook meedoet bij Derwent & Prisma, superleuk en dank je wel. Ik wens je heel veel succes met de challenge, liefs, Marion

Yvonne's cardcorner zei

Super Yvon, dat ziet er hartstikke mooi uit!!
liefs Yvonne

Patricia Garcia zei

Yvon this is such a cute tag... I have to try coloring on Kraft paper...Wonderful!

Hugs,
Patricia

Marianne zei

Wat een mooie tag. Die uiltjes zijn prachtig, ook zo mooi gekleurd.. Ik vind je sterretjes onderin juist wel een leuk effect geven.
Groetjes Marianne

Jeannette zei

hey Yvonne, wat ben ik blij dat ik weer wat van je zie, ziet er erg leuk uit die tag en ben je nu weer in de kleurpotloden geklommen? ik ga nog even verder bij je kijken en ben je al een beetje aan het reisritme gewend? groetjes Jeannette

Marlies zei

Een hele mooie tag! Mooie kleuren en je sterretjes zien er goed uit! Wat een schattige uiltjes heb je ook erop! Heel mooi gemaakt! groetjes, Marlies

Ellen zei

Gave tag heb je gemaakt! Ziet er hartstikke goed uit.
En blijf maar lekker in de flow :)

groetjes, Ellen

martine zei

wat zijn ze leuk geworden...leuk he dat uiltje? ik heb dan een grote maar die kan ik pas gebruiken als ik weer thuis ben. groetjes ,je zusje

Wilma zei

Hoi Yvon,
Wat een leuke tag, zeg!!
Gezellig dat je meedoet met de challenge bij het Derwent/Prismablog!
groetjes, Wilma

Dina zei

een prachtige tag bedankt voor je deelname bij derwent en prisma's

Joukje zei

Wat een leuke tag!
Leuk dat je meedoet aan de challenge bij Derwent&Prisma.
Groetjes Joukje