zaterdag 21 juli 2012

Adore


Hé hé, eindelijk heb ik weer eens tijd om te bloggen.
Het is hier zo vreselijk druk geweest en nog. In onze straat zijn alle huizen gerenoveerd en dat zou een week of 5 gaan duren. Inmiddels zijn we 5 maanden verder en eigenlijk is het nog niet klaar. We hebben inmiddels een nieuwe badkamer, een nieuw toilet, overal nieuwe ramen, nieuwe voor- en achterdeur, de hele buitenboel is geschilderd, een vaste trap naar zolder, die ook is geïsoleerd zodat we daar een nieuwe kamer voor onze dochter van kunnen maken en nog wat kleine aanpassingen. Dit betekend natuurlijk wel dat het hele huis van binnen opnieuw geschilderd moet worden en er een aantal "verhuizingen" gaan plaats vinden. Maar nu even niet!! Ben er helemaal klaar mee. Nu proberen weer eens lekker aan mezelf te denken.
O ja, en onze kleine Diesel heeft in de tussentijd ook nog 5 kittens gebaard. Zoo lief, ze zijn nu 6 weken oud en we hebben de grootste lol met ze. Zal binnenkort een paar foto's plaatsen.

Heb afgelopen week eindelijk weer eens een kaartje kunnen maken, en wat was dat weer heerlijk om te doen.


Het papier dat ik heb gebruikt is van Magnolia en heb ik gemat op craftpapier. En nu eens geen Magnolia-stempel maar eentje van Lily of the Valley, ik heb haar ingekleurd met de Flexmarkers.


Wat mooie bloemetjes uit mijn voorraad.


De houten vlindertjes komen bij de Xenos vandaan.

Dank jullie wel voor jullie bezoekje en ik zou het leuk vinden als jullie een berichtje achter lieten.
Tot de volgende keer.

Groetjes, Yvon2 opmerkingen:

martine zei

Hoi, he he, eindelijk weer eens een kaartje. Hij is leuk....Hij is zeker adore"able"..( vat je hem? ).
Nou, op naar het volgende kaartje, groetjes en tot over een paar weekjes...

Jeannette zei

hoi Yvonne, ik ben blij dat ik je weer in blogland zie en wat een schattig kaartje heb je gemaakt en zelfs met de flexmarkers, goed gedaan hoor haha, gelukkig dat het ergste leed nu geleden is, ik ga je snel weer in mijn sidebar zetten, groetjes en tot blogs weer, Jeannette