zaterdag 29 oktober 2011

Winter

Hallo allemaal,

Allereerst wil ik me verontschuldigen voor de slechte kwaliteit foto's die ik hier heb. Zo langzamerhand word ik er een beetje moedeloos van. Wederom zijn de kleuren weer niet om over naar huis te schrijven en welke instelling van mijn toestel ik ook neem, het is iedere keer hetzelfde liedje. Misschien wordt het eens tijd voor een cursus fotograferen. Maar goed, genoeg geklaagd.
Vandaag heb ik een winterkaartje gemaakt en voor het eerst gaas gebruikt. Ik zag bij Marianne een tuturial van hoe zij een een kaart maakt met een omgekruld frame en gaas. Zo mooi dus ik dacht, dat ga ik ook proberen en ach.... voor een eerste keer kan het er mee door.
Het papier dat ik heb gebruikt is van Rayher en de sneeuwvlokken zitten onder de glitter, jammer dat je dat op de foto niet ziet.Het afdrukje is van de nieuwste Magnoliaserie, wat een schatje, en heb ik ingekleurd met de derwentpotloden. Verder heb ik de bolletje van haar muts met de sneeuwpen bewerkt en daar glitter in gestrooid. Eigenlijk had ik de sneeuwvlokken die nu bruin zijn, blauw willen hebben maar ik had helaas geen blauwe inkt.Met de witte perlenpen heb ik stipjes rond het afdrukje gezet. Ik zie dat tegenwoordig heel veel op de blogs voorbijkomen en vind het een erg mooi effect geven.Hier nog een close-up van de bloemetjes die ik gebruikt heb.

Gisteren heerlijk met mijn moeder en vriendin naar Doe@ding geweest en me schandalig uitgeleefd. Mooie papiertjes gekocht, bloemetjes, stempeltjes, crackle-paint en van Martha Stewart een punch around the page, ribbon loop. Die stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en eindelijk kon ik die kopen. Ook hebben we Angela ontmoet van Angie's scraps, wat een heerlijk mens is dat en wat een prachtige creaties maakt ze toch. In het echt vind ik ze nog mooier.

Iedereen nog een heel fijn weekend en dank je wel voor al jullie lieve berichtjes.

11 opmerkingen:

Ellen zei

Leuk gedaan hoor! Ik heb de tutorial ook bekeken en vind het erg leuk. Ga ik onthouden.
Je foto's komen trouwens echt niet zo slecht over, maar ik zie natuurlijk niet het origineel.
Heerlijk hè om je bij het shoppen uit te leven. Ben benieuwd hoe je alles gaat gebruiken.
Jij ook een fijn weekeinde!

groetjes, Ellen

Marianne zei

Oh wat vind ik dit leuk Yvon. Dat je gebruik gemaakt hebt van mijn turorial. Daar doe ik het voor. En ik vind hem heel mooi gelukt.
Schattig afdrukje en wat een mooi papier is dit.
Heel leuk om te zien.
Groetjes Marianne

jaimie zei

Hallo Yvon,

Prachtige kaart en geniet van je nieuwe spullen, maar dat zal wel hé :-))

Groetjes, Jaimie

Fleur zei

A gorgeous card Yvon, the colours and image are so pretty. love the lay out too
Hugz Fleur xXx

Marlies zei

Een hele mooie kaart en het gaas is goed gelukt! Prachtige kleuren en als als je de foto vergroot zie je nog wel glitters op het papier. Ik ben benieuwd naar je creatie met je nieuwe aanwinsten.
groetjes, Marlies

Yvonne's cardcorner zei

Heel mooi Yvon!!
groetjes Yvonne

Liz's creative corner zei

Hi Yvon, phew got here at last lol, love your card hun, may have to take your inspiration and try this, love the image too and beautiful flowers,

will write to soon, hugs Liz xx

Neltine zei

Hey Yvon,

Niks mis met je foto's hoor. Ik vind je kaartje er erg mooi op staan. Al blijft het lastig om goede foto's te maken. Succes hoor;)

groetjes,
Neltine

Liza zei

A gorgeous winter card Yvon, I love how you have added the snow.

Liza x

Lori zei

What a beauty, I love how you have the cheesecloth framing her, gorgeousness!

Janny zei

Wat een mooie kaart zeg, hele lieve kleurtjes ook,in het echt is een kaart altijd mooier.
liefs Janny