donderdag 10 maart 2011

25 jarig jubileum

Van de week een kaartje gemaakt voor een collega van mijn man en oude schoolvriendin van mij. Ze had haar 25 jarig jubileum, ik heb er trouwens ook al weer 26 jaar opzitten. Wat worden we oud (lol).
Mijn moeder en zus waren vorige week naar de Demodagen van Doe@ding geweest en hadden ook wat voor mij meegenomen. De lieverds.
o.a. Dit mooie papier van Maja Design, echt prachtig gewoon. Zonde om erin te snijden.
Ik heb natuurlijk weer eens een Magnoliaatje gebruikt en gekleurd met mijn Derwents.Verder heb ik stickels op haar hoofdoekje gedaan en op het randje van haar jurk.En natuurlijk weer wat roosjes ook voorzien van stickels. Ik zie altijd van die mooie bloemenarrangementen op kaarten maar op de 1 of andere manier lukt het mij gewoon niet om dat ook voorelkaar te krijgen. Ik weet, je moet meer bloemen gebruiken, maar als ik het dan een beetje geschikt heb denk ik toch weer.... het ziet er niet uit. Dus dan maar weer gewoon 3 roosjes.Ik ga nog even aan de knutsel voordat de kinders uit school komen dus tot de volgende keer weer.

6 opmerkingen:

Neline zei

prachtige kaart Yvon, het papier is toch super hé!
groetjes
Neline

Ellen zei

Een lief kaartje! Het 'probleem' met de bloemen herken ik wel. Bij een ander ziet het er altijd veel beter en mooier uit dan wanneer ik het zelf toepas. Ook bij worden het dan veel minder bloemen of helemaal niet. Ben niet snel tevreden! Tot morgen?

groetjes, Ellen

Marjolein zei

Mooi he dat papier? Ik heb het nog niet gekocht, maar dat kan nooit lang meer duren denk ik. Ik vind bloemen ook vaak te groot worden als ik het zelf doe, terwijl je bij anderen hele boeketten ziet. Zal ook wel een kwestie van wennen zijn.

Groetjes,
Marjolein

Fleur zei

Great card I love the distressed edges & your colours
Hugz Fleur xXx

susie zei

Allebei PRACHTIG Yvon , zowel je lentekaartje als het kaartje hierboven !!
Mooi ingekleurd !
Nog een fijn weekend :)

jaimie zei

Hallo Yvon,

Hihi, helaba, niet zo streng voor jezelf zijn!!

Ség en die bloemen op andere kaarten, ja dat is mooi....
MAAR.. jouw 26 jarig huwelijk !!! is nog mooier hoor !!

En trouwens er is niks mis met de bloemen op deze kaart hoor, en niet iedereen heeft veel of veel verschillende bloemen in de kast liggen hé :-)

Iedereen doet zijn best op zijn/haar manier en iedereen is uniek, en dat is het mooie aan iedereen zijn werk!

Groetjes, Jaimie