dinsdag 24 februari 2015

Love

Daar ben ik weer met kaartje. Jaja, ik ben de afgelopen tijd best productief zullen we maar zeggen, heb zelfs nog 2 kaartjes klaar liggen om te showen alleen die kan ik nog even niet op mn blog zetten omdat de ontvangers ze nog niet hebben ontvangen.

Dit kaartje heb ik met de hartjesmal van spellbinders gemaakt. Leuk model maar vind m eigenlijk iets te klein voor een kaartje. 
 Daarna met een kleinere mal het designpapier van Magnolia uitgestanst en op de grotere geplakt. Ik heb een ministempel van Tilda gebruikt en ingekleurd met de distress markers van Tim Holtz en daarna uitgestanst met de ronde stans.
 Deze stans heb ik laatst bij Marloes van Doe@ding gekocht, weet alleen even niet meer welk merk omdat ik inmiddels al mn knutselspullen weer heb opgeborgen in de kast. De eettafel is namelijk mijn werkblad. Heb m 2x uitgestanst, 1x wit en 1x roze en een beetje laten verspringen, vind ik erg leuk staan.
 Best nog moeilijk om die kleine Tilda in te kleuren maar is toch redelijk gelukt. Jammer dat de stickels op het hart en haar strikken niet goed te zien is.
Natuurlijk moesten er ook weer bloemen op en die komen overal en nergens vandaan. Verder heb ik alle randen nog bewerkt met distress inkt Walnut Stain.

Dat was het weer voor vandaag. Bedankt voor jullie bezoekjes, wordt zeer gewaardeerd, en tot de volgende keer weer.

Lieve groetjes, Yvon

3 opmerkingen:

martine zei

Hij is leuk! Wist helemaal niet dat je love stans had.....Nou ja, kom hem nog wel eens stansen. En je ziet de stickels wel hoor! Groetjes

Ellen zei

Leuke en lieve kaart is het geworden.
Mooie spulletjes!

groetjes, Ellen

Alina zei

heel erg leuk geworden, Yvon!