zondag 26 oktober 2014

Daar ben ik weer.

Zo, daar ben ik dan weer, en ik hoop weer helemaal terug. Wat heb ik het gemist zeg, kaartjes maken, maar door vervelende omstandigheden kwam het er gewoon niet van. Vond het ook helemaal niet meer leuk om te doen. Maar ik moet zeggen, de zin is voor bijna 100% weer terug. Nu alleen af en toe nog tijd gebrek.

Ik heb zelfs twee kaartjes voor jullie.
Mijn zussen waren vorige maand jarig en daar moest natuurlijk wel weer eens een kaartje voor gemaakt worden. De foto's zijn niet van super kwaliteit maar volgens mij nog wel aardig te zien.
Weet niet meer welke spulletjes ik allemaal heb gebruikt maar in ieder geval natuurlijk een Magnoliaatje en Magnolia-papier.
De tweede kaart is gemaakt met Henry, zo'n schattig muisje ook.


 Er liggen nog twee kaartjes klaar om geshowed te worden maar dat komt van de week wel.

Wens jullie nog allemaal een fijne zondagavond en truste voor straks.

Groetjes, Yvon

2 opmerkingen:

Jeannette zei

Hoi Yvon, goed dat ik even kijk anders zou ik zo maar je prachtige kaartjes gemist hebben. Fijn dat je weer de puf en zin hebt terug gevonden en zoals je zegt, nu de tijd nog. Ik heb ook al zolang niets meer gepost, zelfs een paar kaarten gekocht, hoe gek wil je het hebben haha. Maar ik merk dat ik wat meer naar de blogs aan het kijken ben, dus komt het vast weer goed. Trouwens nog gefeliciteerd met je zussen want daar waren deze mooie exemplaren voor, veel kaartplezier en tot de volgende keer, groetjes Jeannette

Ellen zei

Joepie, daar is ze weer! Met ook nog eens hele leuk kaarten, alsof je niet weg geweest bent.
Ik heb zelf erg weinig tijd om veel kaarten te maken. Het is dat ik in een DT zit, want anders....
Tot de volgende kaart dan maar!

groetjes, Ellen