maandag 7 oktober 2013

Voor jou

En daar ben ik zowaar weer met een kaartje, heb de smaak ineens te pakken. Nu maar hopen dat ik het vast kan houden want ik moet nodig aan mijn kerstkaarten gaan beginnen.

Het volgende kaartje heb ik voor een collega/vriendin gemaakt die op dit moment niet helemaal lekker in haar velletje zit. Ik hoop dat dit kaartje haar een beetje kan opbeuren.

Ik heb de nieuwe mal van Go Kreate gebruikt die ik heb gekocht bij Doe@ding en wat is tie leuk om te gebruiken. Vond het zo eigenlijk wel mooi en heb dus geen papiertjes gebruikt.
Heb Tilda ingekleurd met de Derwentpotloden en de bloemetjes die ze vastheeft voorzien van stickels. Verder heb ik haar uitgestanst met een ronde stans en een stukje lint erachter geplakt.Hier zijn de stickels nog beter te zien. Verder nog wat bloemetjes uit m'n eigen voorraadje en een vlinder die ik van m'n moeder heb gekregen.

Hoop dat ik jullie snel weer een kaartje kan laten zien en ik vind het natuurlijk altijd leuk als jullie een berichtje achterlaten.

Tot de volgende kaart.

Groetjes, Yvon

8 opmerkingen:

Antoinette Voorn zei

Ohhh wat glimt ze mooi !!! mooie kaart en prachtig kantje!!!

Neline zei

Wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt, lief gebaar van je, dat doet zeker goed bij je collega.
groetjes
Neline

Elaine zei

A gorgeous card Yvon. The shape and design are perfect and it needs no fancy papers.
I love the butterfly and your flowers. It's a beautiful and elegant card.

Big hugs
Elaine xxx

martine zei

Hij is gewoon leuk van eenvoud. Goed gedaan joch....o nee , meissie. Hihihi.Nee zonder gekheid, ik vind hem echt leuk zus.
Ik heb er net ook weer een gepost...xx en groetjes
Martine

Marjolein zei

Wat een schatje met dat randje en die vlinder. Mooie vorm ook, dat is weer eens wat anders dan gewoon rechthoekig.

Groetjes,
Marjolein

Jeannette zei

hoi Yvon, leuk dat we elkaar even gezien hebben in Spijkenisse, was veel te lang geleden haha. Wat een schattig kaartje heb je gemaakt voor je collega, dat zal vast wel gaan helpen, lief ook dat mooie kantje erachter, ik vind hem ook mooi zo. En jij ook al die mooie mal gekocht, net als je zus? Ik heb staan twijfelen, maar toch maar gegaan voor die kunststofmal van Dutch Doobadoo, moet het nog wel uitproberen hoor. groetjes weer en tot de volgende keer, Jeannette

Ellen zei

Heel lief kaartje heb je gemaakt! Het kant staat erg mooi. Zeker weten dat je vriendin hier een boost van krijgt!

groetjes, Ellen

applejack cards by sue zei

Such a pretty card. I love how you have coloured Tilda.