zaterdag 2 maart 2013

Paris

Hallo Blogvriendinnen,

Voor de verandering heb ik vandaag maar eens een kaartje gemaakt met een Tilda, hoe kan het ook anders. Ze blijft zo leuk.

Ik heb van craftpapier een kaart gesneden en daarop weer een mooi papiertje van Magnolia geplakt.
Ik heb bij Creafine een mooie stempel gekocht, Violette Flor staat erop, en die heb ik gestempeld op craft en daarna met zilver embossingpoeder bewerkt.
Tilda heb ik met de flexmarkers ingekleurd in grijstinten, past mooi bij het papier, en daarna heb ik haar met een ovale stans uitgestanst. Ik heb haar daarna gemat op, weer, een stukje craft en een parelketting om het afdrukje geplakt.
Verder met de perlenpen hier en daar nog wat stipjes aangebracht.
Hier is de geemboste stempel nog wat beter te zien. Dat moet beter kunnen, ik weet het, maar moet nog een beetje oefenen.
Hier nog een foto van het bloementoefje. De blaadjes heb ik kant en klaar op de creabeurs in Rijswijk gekocht en verder een aantal bloemetjes uit mijn voorraad.

Morgen begint het wielerseizoen weer voor mijn zoontje. Als eerste is de voorjaarscompetitie aan de beurt, een competitie van 4 wedstrijden te beginnen in Breda. Dat wordt dus morgen weer op tijd opstaan en niet meer uitslapen op zondag. Nu maar hopen dat het weer een beetje meewerkt. Het kan nml. nu nog erg koud zijn langs het parcours.

Allemaal nog een heel fijn weekend en tot de volgende keer weer.


Lieve groetjes, Yvon

8 opmerkingen:

marja zei

Wat een prachtig kaartje Yvon!!!
Tilda blijft super leuk he!!!

Lieve groetjes Marja.

martine zei

Hoi , goed gelukt toch de stempel met embosspoeder? Leuk ook die ketting langs het plaatje....nou, goed weekend verder dan maar en hopen op een beetje lekker weer morgen.
P.s. kan je niet wat van je volgers vragen om ook bij mij volger te worden??????D,r komt nl niemand meer bij....boehoe
Groetjes je zusje

Jeannette zei

hoi Yvon, een schatje is het weer die lieve Tilda, mooi papier en leuk met dat craftpapier. Het embossen met de heattool is je toch goed afgegaan? ik vind van wel hoor, geeft gelijk weer een heel ander effect aan je kaart he? Ik hoop voor je dat het niet te koud is langs het parcours, fijne dag in ieder geval, groetjes Jeannette

Marlies zei

Een hele mooie kaart en een mooie effect met het embossen. Ook een prachtige bloementoef. groetjes, Marlies

Janiel/ janny zei

Hello Yvon....... Very very cute card!! I hope you are doing well my friend!! Have a great week!!
big hugs..............

Neltine zei

Leuk!!! Wat een prachtige kaart heb je gemaakt. Echt genieten hier op je blog!!

groetjes,
Neltine

Ellen zei

Erg leuk en vooral lief kaartje heb je gemaakt. Ik vind je embos-poging prima geslaagd hoor! Leuk om te doen! Inmiddels is de eerste wedstrijd van zoonlief achter de rug: ben bang dat het lenteweer je niet goed gezind is als je aankomend weekeinde weer mag...

groetjes, Ellen

Antoinette Voorn zei

Wat een dotje van een kaart! Mooi hoor je stempels en afdrukje. Super

Gr Antoinette