woensdag 7 november 2012

Wish

Hallo allemaal,

Vandaag nog een kaartje van de stapel die ik vorige week gemaakt heb. Gelukkig maar, want ik zit op het moment thuis met een bij- / kaakholteonsteking en lekker aan de antibiotica, er komt dus weer even niets uit mijn handen.
Dit keer weer een oudere Tilda gebruikt, vind haar zo leuk met haar lantaarntje. Ik heb haar ingekleurd met de Derwentpotloden en daarna met een ronde spelbinder uitgestanst en het randje ook bewerkt met potlood.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                          Het papiertje is ook van Magnolia, van vorig jaar. Ik vind trouwens een paarse kerst ook erg mooi zo.
Verder heb ik onder het afdrukje een taartrondje geplakt en een stukje gaas.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Verder nog een paar mooie bloemetjes uit mijn voorraad erop en een ticket.
Dat was het weer voor vandaag. Ik duik mijn bedje weer in met een hoop paracetamolletjes en ik hoop dat de medicijnen nu gaan aanslaan en die pijn in ieder geval minder wordt.
 
Groetjes, Yvon
 
ps, weet iemand misschien hoe ik die vervelende witte vlakken uit mijn tekst weg krijg? Sinds Blogger vernieuwd is, gebeurd mij dit steeds weer.
 
 
 
 
 
 
 


8 opmerkingen:

marion zei

Heel veel beterschap, ik hoop dat de ab snel zijn werk doet, dit is igg een schattig kaartje ! Ik hoop dat je snel weer het freubelen mag oppakken, liefs, Marion

Jeannette zei

hoi Yvon, wat balen van die kaakontsteking, hopelijk helpt de antibiotica maar dat heeft meestal wel wat tijd nodig.
ik vind je kaartje erg mooi gemaakt, wel toevallig, ik ben net bezig met een soortgelijke kaart, ook magnolia en paars alleen geen kerstkaartje. Helaas kan ik je geen tip geven over de witte vlekken, mogelijk heb ik een andere indeling of zo, groetjes en beterschap, Jeannette

Neline zei

Prachtige kaart, leuk om weer eens een oudere tilda voorbij zien komen.
groetjes
Neline

Ellen zei

Heel lief kaartje heb je gemaakt! En wat balen weer dat je geveld bent, hopelijk blijft het bij deze ene keer, zou wel fijn zijn. Ziek maar goed uit!
Geen idee wat je met de witte plekken aanmoet, kun je ze niet verwijderen vanuit de HTML versie?

groetjes, Ellen

martine zei

Hoi zus, da,s ook niet prettig ( op z,n zachts uitgedrukt). het is wel een leuk kaartje. Die witte vlakken heb ik volgens mij niet, dus ik weet niet wat je er aan kan doen, wat ik wel heb zijn nul reakties op m,n kaarten....komt dat ook misschien door blogger? Ik heb een tijdje terug ook problemen gehad. of ze weten mij niet meer te vinden...kan ook...beterschap en bel je nog voor de beurs...

Janny zei

Ik was al een tijdje niet langs geweest, maar wat een mooie kaarten heb je gemaakt zeg, beterschap liefs Janny

Patricia Garcia zei

Yvon what a sweet card...love your image and the nice cheese cloth behind!!

hugs,
Patricia

Suzan L zei

Hi Yvon, your card is so darling! I love the holly design paper that you used and Tilda is colored so beautifully! Have a wonderful week!
Hugs,
Suzan