zaterdag 6 oktober 2012

Kerstkaartje

Zo, eindelijk weer lekker gefreubeld vandaag. Het wielerseizoen zit erop voor Gijs zodat we eindelijk weer een een "normaal" weekend kunnen vieren. Niet dat ik de wielerweekenden niet leuk vind, reuze gezellig hoor, maar weer eens even lekker thuis is ook fijn.
Ik ben vandaag maar aan de kerstkaarten begonnen, hoef er gelukkig niet zoveel, maar anders komen ze nooit af.Ik was vorige week even gezellig met mijn moeder naar de Demodagen van Doe@ding geweest en heb daar weer wat mooie spulletjes gekocht. o.a. Dit mooie papier van Pion, sorry voor de lichtval maar in het echie is tie veel mooier.
Natuurlijk weer een Magnolia gebruikt, een oudje, en haar ingekleurd met de flexmarkers.
Ik heb van kraft een kaart gesneden en daarop het papier geplakt. Daarna een stukje creme-kleurig cardstock en daarop een bijpassend papiertje geplakt van Pion.
Ik ging voor de stans Fleur de Lis, maar die was helaas niet meer op voorraad. Ik zag toen deze en die vind ik ook erg mooi.
Verder nog een paar bloemetjes erop geplakt en misschien dat er nog iets bijkomt, vind de kaart toch nog een beetje kaal, maar ik weet nog niet wat.
 
Dank voor jullie bezoekjes. Ik geniet altijd weer van jullie berichtjes.
 
Groetjes, Yvon
 
 

6 opmerkingen:

Marianne zei

Ik vind het een mooi kaartje geworden. Als je er nog iets op kwijt wilt, zou je een tekstje erbij kunnen plakken.
Bij jullie is het sportseizoen voorbij, bij ons is het net begonnen.
Dus ik herken je druktes in de weekeinden.
Groetjes Marianne

Jeannette zei

hoi Yvon, ik ben blij dat ik je weer zie in blogland en fijn dat je weer lekker tijd hebt voor je kaartje, je zou ontwenningsverschijnselen krijgen hihi. En ook lekker met de flexmarkers bezig geweest, heel leuk kaartje is het en ik snap wat je bedoelt dat je misschien nog iets mist, misschien gewoon een tekstje (of heet dat sentiment)links boven?, succes met het bedenken en ik ben benieuwd of je nu weer in de "flow" zit, ik kijk weer uit naar je volgende crea, groetjes, Jeannette

Ellen zei

Lief kaartje is het geworden! Ik geloof gelijk dat ie in het echt mooier is. Bij mij komen de kleuren ook altijd anders op de foto.
P.s. met Charlie en Bella gaat het heel goed: vreselijk ondeugend, dat wel! Hebben het nu weer voorzien op de blaadjes van de plant op de eettafel, die intussen al aardig kaal begint te worden dus:) Nu even rust, want ze slapen.

groetjes, Ellen

Marlies zei

Een hele mooie kerstkaartje! Mooi papier en een prachtige mal heb je ook gebruikt!! groetjes, Marlies

Patricia Garcia zei

Goodness Yvon she is a cutie....Love the frame around her and the pretty flowers too!

Hugs,
Patricia

marion zei

ahhhh wat een schatje, schitterend ! knuf, Marion