donderdag 17 maart 2011

Be my Love

Vandaag heerlijk zitten knutselen, het is ineens ook weer zo koud.
Dit keer heb ik een afdrukje van hAngler stangler gebruikt. Ik vind ze ook zoo leuk.
Mijn zus had van een goede kennis een groot gedeelte van haar crea-spulletjes gekregen en daar zat o.a. een flinke stapel afdrukjes bij. Het was zo'n stapel dat mijn zus die in 2en heeft gedeelt en de andere helft aan mij heeft gegeven. Lief hé? En daar zat dus o.a. deze hAngler tussen.
Ik heb weer gekleurd met mijn derwent potloden en ik heb geprobeerd om een schaduwrandje om het afdrukje te maken. Maar dat is mislukt, je ziet er bijna niets van. Volgende keer maar wat donkerder.



Verder heb ik het geweldige papier van Maja Design gebruikt. Dat is gewoon om te kwijlen, zooo mooi. Ik vond het zonde om er vanalles overheen te plakken dus ik heb het kaartje een beetje rustig gehouden.



Wat stickels langs het gedistresste randje en een roosje (had eigenlijk een magnolia moeten zijn, maar die had ik niet) in de hoek met wat stickels erop.
Zo, dat was het weer. Ik ga heerlijk nog even bloggen en kijken wat jullie weer allemaal gemaakt hebben. Iedereen nog een fijne avond en dank jullie wel voor alle berichtjes. Leuk dat jullie toch iedere keer weer een berichtje achterlaten.

8 opmerkingen:

Het zonnetje in huis zei

Hallo Yvon,

Wat ontzettend lief van uw zus !!

Mooi kaartje, en inderdaad het papier is soms zo mooi, dat je het wil blijven zien hé.

Groetjes, Jaimie

Tab zei

Wow, your card is gorgeous, just love the papers and sweet image!
Hugs Tab xxx

Ellen zei

Wat een leukerdje! Ik heb ook via via wat afdrukjes gekregen van Hangler Stangler (weet nu dat ze zo heten! dank je wel) en wat zijn ze leuk! Je hebt 'm ook helemaal super ingekleurd. En het papier mag je inderdaad niet 'verstoppen': zou zonde zijn.
En nog bedankt voor je lieve berichtje.

groetjes, Ellen

susie zei

Wauw héél MOOI kaartje Yvon !
En je opgepimpt vlopje is ook al zo prachtig !
Bij allebei mooi papier en kleuren gebruikt.
Bedankt voor je groetjes steeds.

Fijn weekend nog .. :)

Inger Harding zei

What a super sweet card Yvon!!!
Beautiful paper and cute image! :)))

♥ Hugs, Inger

lauren bergold zei

what an adorable image, and you have colored her in so beautifully! i especially love the distressing and glitter around the edges! that magnolia paper is gorgeous, as well. lovely card! ♥

Patricia Garcia zei

Sweet image and lovely color combo!

Hugs,
Patricia

Liza zei

A gorgeous card and such a cute image.

Liza x